پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت دکتر منصوری، عضو هیأت علمی دانشکده ی ادبیات و علوم انسانی

بازگشت همه به سوی اوست...!

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

ثبت است بر جریده ی عالم دوام ما

خبر درگذشت ناگهانی استاد گرانمایه، دکتر مهرزاد منصوری، عضو هیأت علمی دانشکده ی ادبیات و علوم انسانی، بار دیگر خانواده ی بزرگ دانشگاه شیراز را سوگوار کرد. بدون تردید این واقعه ی اسفناک، فقدانی جبران ناپذیر برای جامعه ی بزرگ علمی و دانشگاهی است.
روان شاد دکتر منصوری، فردی اخلاق مدار و متعهد به آموزش و پژوهش بود که حتی با وجود ضعف بسیار شدید ناشی از بیماری، تا آخرین روزهای عمر خود کلاس های تدریس را رها نکرد و به پژوهش مشغول بود. حضور سودمند ایشان در برنامه های شورای فرهنگی و شورای جذب دانشگاه و همچنین نگارش چندین کتاب علمی و ادبی توسط ایشان، معرف آن استاد دانشور و فرهیخته است.
زنده یاد دکتر منصوری از رزمندگان مخلص و بسیجیان تمام عیار بود که پیش تر در سنگر جبهه و بعدها در سنگر بسیج اساتید از هیچ تلاش و خدمتی در راه تعالی نظام مقدس اسلامی و پیشرفت دانشگاه فروگذار نکرد و یادی نیک از خود به جای گذاشت. امید که همکاران و دانشجویان عزیز، هماره راه ایشان را ادامه داده و یادش را جاری نگاه دارند.
اینجانب سوگمندانه، درگذشت آن استاد فرزانه را نخست به خانواده ی مکرم ایشان و سپس به جامعه ی علمی و دانشگاهی کشور، به ویژه همکاران ارجمند و دانشجویان ایشان در دانشگاه شیراز تسلیت عرض نموده، برای آن شادروان غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و آرامش از خداوند متعال خواستارم.

حمید نادگران
رئیس دانشگاه شیراز